vardag

Sköna dagar på balkongen

Jag älskar kvällsolen. Spenderar hellre tiden på balkongen när det är lite kyligt ute, men solen lyser fortfarande upp. Det är nog det finaste. Blir sådär perfekt. Nu är kvällarna helt fantastiska, vilket är tur då en jobbar hela dagarna, men kan stanna ute på balkongen fram till elva på kvällen, och fortfarande få den där härliga sommarkänslan.

balkongen

I förrgår hade jag några vänner över på besök. Vi drack vin, åt jordgubbar & choklad. Det är min lilla bokklubb som precis har startat. Så vi pratade såklart om boken, och även andra saker som kom upp. Så himla mysigt! Älskar att det är igång nu.

balkongen

Igår hade jag ensamtid, då min sambo har besök av sin kompis. Vilket såklart är kul, men ibland kan det vara skönt att smita bort en stund. Då passar balkongen perfekt. Så himla mysigt! Måste verkligen sitta där oftare.

älskar ni också vädret just nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *