vardag

Onsdag | Snö och två paket

Fick precis reda på att det är onsdag i dag. Hade hela tiden trott att det var torsdag. Skönt! Fått en extra dag på köpet bara så där. Så här ser jag ut, en aning omskakad efter att ha behövt skrapa rutorna på bilen & ta bort en massa snö hela två gånger. Vart kommer den här snön ifrån? Är verkligen inget fan av snö – och absolut inte nu. Visst, på julafton och några dagar innan för att få en julkänsla. Men nu vill jag bara ha vår och värme. Så lagom skoj.

Hunnit med mycket i dag,

både till kontoret för att hämta saker, jobbat hemifrån, fixat mitt pass och handlat lite. Det kallar jag ändå en ganska produktiv dag. Tyvärr började det redan bli mörkt utomhus och vår lägenhet vid tre-tiden. Helt omöjligt att ta roliga bilder och jag blir så trött och oengagerad. Åt en lätt lunch & med lätt menar jag att den är superenkel att göra. Tortellini med en massa ost, kyckling och tomater. Lite av vår go-to-måltid om vi inte har någon inspiration till vad vi ska äta. För ofta har vi detta hemma redan. Enkelt & gott!

Två nya paket,

Just det ja, hämtade också upp två paket. Fick hem boken Grief is the Thing with Feathers, min favorit som jag läste under 2016. Men jag hade inte den hemma, så kände att det var dags att köpa den. Köpte också en ny ryggsäck. Har en väldigt liten, som knappt någonting får plats i, så kände för en större. Tyckte den här var väldigt fin så bra köp av mig!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *