Böcker,  Filmer,  Serier

Nytt i hyllan | Augusti 2019

Det var längesen jag köpte filmer, böcker eller tv-serier. Därför är det extra kul att det blev en hel del nytt i hyllorna. Nu ska jag bara försöka få plats med böckerna i min bokhylla. Det kan bli riktigt svårt.

Nya filmer och serier

 • Pet Sematary
 • Hereditary
 • Us
 • Get Out
 • Isle of Dogs
 • Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles
 • Scooby-Doo: Movie Collection
 • Mayans M.C. säsong 1

Vi köpte några härliga skräckfilmer som vi tyckte väldigt mycket om plus Us som vi inte hade sett. Och Isle of Dogs som vi båda älskar. Plus några andra härliga filmer som vi fick av 20th Century Fox. Ska försöka se Mayans M.C. mer än bara ett avsnitt snart.

Nya böcker

 • Argonauterna av Maggie Nelson
 • Innan ni tog oss av Lisa Wingate
 • Makten av Naomi Alderman
 • Björnstad av Fredrik Backman
 • Call Me By Your Name av André Aciman
 • Lanny av Max Porter
 • Still Me av Jojo Moyes

Björnstad köpte jag tidigare i månaden när Johan beställde andra saker. Då passade jag på. De andra pocketböckerna var med på en köp 4 betala för 3 deal som jag inte kunde hålla mig ifrån. Tre har jag velat läsa och Innan ni tog oss hade jag inte hört talas om då, men läst om den nu. En liten chansning. Såg att Max Porters nya bok Lanny fanns så den var jag ju bara tvungen att köpa. Sedan var det väl på tiden att avsluta Me Before You serien med Still Me. Samt Andy Weirs andra bok Artemis för jag älskade The Martian.

2 kommentarer

 • Lena

  Härligt med lite nya inköp. Jag har fortfarande inte läst den sista delen i Me Before You serien även om den var en av mina mest efterlängtade böcker haha ibland blir det inte som man tänkt men då har jag ju bara något att se fram emot.

  Call Me By Your Name tyckte jag bara var okej, i detta fall tyckte jag faktiskt att filmatiseringen var mycket bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *