smått&gott

Ni bestämmer och jag skriver

Vad vill ni läsa?

Det är huvudmålet med det här inlägget. Vad vill ni att jag ska skriva för någonting? Ni skriver ett vad ni önskar att jag ska skriva, ett så kallat önskeinlägg så kommer det komma ett sådant inlägg inom snar framtid. Det kan vara om allt. Både inom film, tv-serier och böcker. Eller varför inte någonting helt annat.

Ni som kommenterar nedan och som har en blogg. Jag lovar att i kommentarerna nedan själv skriva vad jag önskar att ni skulle skriva om på er blogg. Om ni vill.

7 kommentarer

 • Lena

  Hmm kvinnor som du beundrar och vill att fler ska ta del av

  Topp 10-20 ja vad du vill favoritböcker som alla borde läsa

  Hmm ge mig gärna tips på vad du vill att jag ska skriva, hjärnan är lite seg efter semestern haha

  • karinsuniversum

   Tack för de bra idéerna! Älskar att jag fick välja mellan 10-20 titlar. 🙂 Jag är sjukt nyfiken på hur det kom sig att musikaler blev så viktigt för dig, så hur kom de in i ditt liv? Samt vilka är de bästa? Både som du sett live och musikalfilmer. Så vi vet vart, vi som inte är lika inne i musikaler, vi ska börja någonstans.

 • Elsa

  Vad sägs om en topplista på dina favoritfilmer och/eller favoritserier? Minst topp 10 så vi får en lite större lista 🙂 Jag som följt dig länge vet ju på ett ungefär vilka dina favoriter är, men skulle vara roligt med en lista på minst 10 st titlar samt motivation till varför det är dina favoriter. Då måste ju åtminstone några titlar överraska oss som följt din blogg under några år 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *