vardag

Min midsommar

Midsommar är nog topp två i mina favorithögtider. På plats ett kommer självfallet julen. Älskar julen. Men midsommar är strax efter. Det är skönt väder, eller ja, vi vill gärna tro det i alla fall. God mat och firandet av att det är sommar. Perfekt start på sommaren.

Den här gången valde vi att ännu en gång fira bara vi två, jag och min sambo, ensamma i mina föräldrars stuga. Mest för att vi ville ha en lugn midsommar och inte behöva åka alldeles för långt bort. Perfekt ställe helt enkelt!

Fönstret i stugan, min midsommar

Det är så skönt att åka till stugan. Det är perfekt plats att göra absolut ingenting. Och vad vi var trötta. Tror vi hade kommit in i semester-mood, men tyvärr har vi inte semester förrän om cirka tre veckor. Till och med så trötta att vi tog en powernap efter lunch. Det är någonting vi aldrig gör vanligtvis.

Jag älskar verkligen att vakna upp här

Jag älskar verkligen att vakna upp här. Tycker det här fönstret är så magiskt på något vis. Om jag inte minns helt fel är det också mina gamla gardiner som jag hade i mitt barnrum, tills jag bytte rum när jag blev tonårig.

Jag och Johan, min midsommar

Vi åt lunch när vi kom fram till stugan. Sill, potatis och allt det där. Glömde köttbullarna hemma. Ville nästan börja gråta, men antar att köttbullar inte är det viktigaste. Trots det var midsommar. Efter vår powernap, gick vi till bastun. Första gången vi provade den, och det var så skönt. Ser verkligen fram emot när föräldrarna fixat en badtunna i anslutning.

Sedan blev det såklart en fotobomb. Vi har som tradition att ta en bild på oss två. Brukar vara en favorit under hela året. I år blev den sån här!

Maten vi åt, min midsommar

Middagen blev en exakt kopia av det vi åt för två år sedan sen, sist gång vi firade vi två i stugan. Supergott! Och efterrätt var glass och jordgubbar. Vi åt det faktiskt två gånger under dagen. Först vid kaffet mellan lunch och middag, och sedan på kvällen. Vi såg också en film, Shadow of the Vampire, och sedan satt vi bara och pratade och lyssnade på musik tills det var dags att sova. Väldigt perfekt!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *