vardag

Min lördag

Igår hade jag en så himla fin och bra dag. Extra kul att jag även lyckades dokumentera en del av den. Vill ju bli bättre på att ta bilder i min vardag. Inga speciella utan bara för att helt enkelt se vad jag gjorde och för att ha för mig själv. Men idag får ni följa med till hur dagen var igår. Det var strålande sol med frisk september luft. Perfekt!

Vi började dagen med frukost för att sedan gå in till stan för ta bilder till körkort. Båda två har ändrat efternamn sedan vi gifte oss och allt sånt måste nu ändras. Det är inskickat nu och förhoppningsvis har vi nya körkort i början av oktober.

Med var sin kopp kaffe gick vi till Mariebergsskogen. Det är väldigt mysigt ställe att bo bredvid. En park där man kan hänga med hela familjen och vår favoritplats är djuren. De har en massa bondgårdsdjur på ett område och vi går dit väldigt ofta. När vi ändå ute och promenerar brukar vi svänga förbi och titta på getterna, grisarna, kossorna och en massa fler.

Här är vi båda två!

Kaninerna är alltid så mysiga att titta på. En favorit såklart!

Ett himla mysigt område att bara gå runt i. Kan tänka mig det är ett perfekt ställe att ta med barnen på. Det finns även en stor lekplats i närheten och platser där man kan grilla och äta. På sommaren finns det ännu mer och på vintern brukar det vara en julmarknad. Om vi flyttar och byter område kommer jag sakna att ha närheten till detta.

Väl hemma igen bytte jag om till min nya Beverly Hills 90210 tröja. Ny för mig, inte ny för denna köpte jag på Sellpy för 30 kr. Klart värt! Den är så fulsnygg. Det står ”Fashion Drama” och är när både Brenda och Kelly har samma klänning till vårbalen.

Till lunch blev det korv med bröd och ett avsnitt av X-Files. För mig har korv med bröd blivit en riktigt influencer-lunch. Känns som varenda jag följer på Instagram och i bloggvärlden äter korv med bröd väldigt ofta. Eller skapar en buffé med olika toppning och tillbehör som deras vänner kan välja och vraka mellan. Tänker alltid på det nu när jag äter det. För mig är det bara en väldigt enkel och trevlig lunch.

Har eventuellt nämnt det innan men ja, vi har börjat se om X-Files. Eller just nu väljer vi ut avsnitt vi känner för. Antingen de bästa, men inte de vi sett tusen gånger, men ju mer vi ser kanske det kommer bli varje avsnitt. Det är en serie jag aldrig kommer tröttna på.

Eftermiddagen fortsatte med att jag läste i min bok. Johan tittade på hockey och när klockan slog 17 gick jag till en annan park bredvid lägenheten för att springa runt och runt och runt. Tråkigt att bara springa runt på samma ställe men det är väldigt skönt också. Behöver inte ta mig någonstans. Lär se galen ut för de som sitter och njuter av kvällssolen och ser mig flera gånger.

Att springa är väl att ta i också. Har börjat med en app där man ska lära sig springa 5 km. Vet inte varför men 5 km känns som en väldigt bra sak att kunna göra. Än så länge är det nästan för enkelt. Man springer lite och går lite. Det kommer dock bli värre. Får se om jag i mitten av november lyckas eller gett upp. Än så länge är det mysigt för det är lagom varmt och jag kan lyssna på ljudbok samtidigt.

På kvällen åt vi middag till hockeyn. När vi ätit upp började vi med film istället. Eftersom vi drack rött vin kändes det väldigt passande med en Dario Argento-film, dvs en italiensk deckare. På vår hooptober fanns The Cat o’ Nine Tails så det blev den och vi tog fram en färdig charkbricka. Innan vi gick och la oss tittade vi på Leprechaun… och herregud vad dålig den var. Värre än jag kunde förvänta mig.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *