vardag

Min helg

Det har varit rätt lugnt hittills för mig att vara mycket hemma och inte umgås med för mycket människor, gå ut, göra saker med mera. Men det är nu när solen kommer fram som planerna dyker upp. Har än så länge bara ett event som är inställt och väntar på att två konserter i sommar ska antingen ställas in eller framflyttas. Svårt att tro att de skulle fortsätta som planerat.

Däremot har jag försökt komma på vad man kan göra åt all sin tid. Jag jobbar visserligen fortfarande på kontoret. Det är rätt lugnt här i Karlstad och det känns som det knappt har hänt någonting här. Men Johan jobbar hemifrån och rör sig i lägenheten mer eller mindre hela tiden. Därför har vi börjat gå långa promenader. Och i helgen åkte vi till stugan som inte är så långt ifrån oss och eldade. Massa gamla träd som fällt som bara låg i en hög och skräpade. Det tog vi tag i!

Lite jobb och lite öl. Det blev det allt. Jag bastade också. Det var så skönt. Borde verkligen utnyttja stugan lite mer om vi inte får åka så långt hemifrån nu i sommar. Vill ju gärna hem till västkusten, men samtidigt vill man ju inte ta med sig någon eventuell smitta. Det är så svårt med det där!

Vi har också lagat en hel del mat. En hel del ramen. Nu är vi rätt mätta på just ramen så det dröjer nog ett litet tag tills vi äter det igen. Men vi spånar redan på idéer på hur vi kan förbättra den.

Även om det såklart suger att inte kunna åka hemåt och bara ha det gött vid havet och klipporna. Inte hälsa på våra föräldrar och framförallt kanske slappna av. Så är det ändå rätt fint här hemma också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *