smått&gott

Min bucket list för hösten 2021

Hösten är nu här! Inte för att det känns i luften. Det är fortfarande varmt ute. Det var några veckor där det var kallare och jag förväntade mig en tidig höst. Men denna veckan har vi 23 grader här. Vilket såklart är supertypiskt när jag plockat undan en massa kläder. Jag gör ingen capsule-garderob utan mer försöker få bort kläder som jag ändå inte kommer använda förrän i april som tidigast. Hoppas att jag kommer se på de med en nyförälskelse sen när jag tar fram de igen. Jaja, vädret är inte höst än men jag börjar komma in i min höststämning.

Bloggade ingenting på hela sommaren men jag ska faktiskt försöka komma tillbaka till det. Först var min tanke att satsa på Instagram istället men jag saknar att skriva längre. Där texten, och inte bilden, är i fokus. Det passar mig och jag gillar det. Det märks att jag saknat det för jag fortsätter skriva om absolut ingenting…

Jag har uppdaterat min bucketlist för sommaren där ni kan se vad jag lyckades med och vad jag inte lyckades med. En punkt jag inte klarade av var att lyssna på alla sommarpraten. Jag lyssnade inte på ett enda! Så fort listan kom med vilka som skulle vara med blev jag less. Kände ingenting för något av det. Sorgligt men sant. Funderade i en kort sekund om jag skulle lyssna på de nu i hösten men känner fortfarande ingenting. Jaja, så det kan gå.

Det här är saker jag vill göra nu i september, oktober och november. 

🍂 Baka en äppelpaj ✔️

🍂 Gå på hockey ✔️

🍂 Åka ut till stugan en helg och bara ha hundra procent mys ✔️

🍂 Läsa minst en bok inom genre skräck ✔️

🍂 Genomföra Hooptober (mer info om det kommande dagar) ✔️

höst

🍂 Göra något kul på Halloween

🍂 Gå många promenader

🍂 Fokusera på läsa böcker jag äger

🍂 Hälsa på två av mina vänner i Göteborg (och träffa min kompis son!) ✔️

🍂 Skapa någon form av fotobok för bröllopet

2 kommentarer

  • Lena

    Jag känner igen känslan det är så roligt att skriva på bloggen och det är något man saknar om man tar en paus!

    Jag är inte mycket för skräckböcker men läste en retelling på Frankenstein som jag tyckte väldigt mycket om för några år sedan, The Dark Descent of Elizabeth Frankenstein, för min del blir det nog mer Fantasy/Dystopi och Mysterier nu på hösten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *