månadssammanfattningar,  Serier

Mars 2021 Serielistan

Jag är förvånad över hur mycket serier jag har sett i mars. Det känns verkligen inte som det har blivit så många avsnitt. Det är rätt skön känsla. Att jag lägger otroligt mycket tid på att se serier, men det känns inte som man har lagt den.. Kanske beror på att RuPaul’s är den som tagit mest av min tid och jag blivit besatt.

SERIERNA JAG SÅG

Maraton

  • Lost
  • RuPaul’s Drag Race
  • RuPaul’s Drag Race: All-Stars

Vi har sett en hel del RuPaul’s Drag Race i mars. Runt 80 avsnitt… Det är ändå en del. Undra inte på att vi blivit besatta av serien och hela konceptet. Lost kämpar jag på med. Kommer nog vara klara runt december i den här takten – d.v.s. tre avsnitt i veckan.

Veckovis

  • The Blacklist
  • Legacies
  • Superman & Lois
  • The Falcon and the Winter Soldier

Superhjältar och övernaturliga har varit min melodi under mars, plus The Blacklist. Tyvärr tycker jag, som jag har nämnt i min veckosammanfattning att två serier är lite halvdana just nu, Legacies och Superman & Lois. Men ser alltid fram emot The Blacklist och nu även The Falcon and the Winter Soldier.

MÅNADENS STATISTIK

Antal serier: 7
Antal avsnitt: 110

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *