Serier

Hejdå Sam och Dean! | Supernatural läggs ner

Nu är dagen här. Eller ja, inte på riktigt kanske. Vi har fått reda på att Supernatural läggs ner. Den sista säsongen blir säsong 15 som sänds till hösten. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta på grund av att den har gjort allt den kan göra. Supernatural är inte samma fina serie som den en gång var, trots de fina stunderna och de fantastiska karaktärerna som finns. Hur ska jag kunna säga hejdå till Dean, Sam och Cas? Det är helt omöjligt.

Allt vi vet just nu är den kommer försvinna. Jensen, Jared och Misha gjorde en video där de förklarade situationen . Nu efter 15 år! Vi vet inte om den kommer ha en hel säsong eller som ibland CW gör att förkorta sista säsongen.

Känner på mig att serieavslutet kommer vara supersorgligt. Jag känner just nu att det finns tre alternativ. Första är att bröderna kommer komma ifrån detta ’yrke’ och livsstil. Andra är att en av bröderna dör (för sista gången) och den andra börjar leva ett normal liv. Antar att det är kanske är Dean som i så fall dör och Sam lever vidare, slutar där den börjar. Tredje är att det kommer bli bara svart och karaktärerna fortsätter som vanligt. Sammanfattningsvis så kommer jag gråta ihjäl oavsett vilket slut de väljer.

Kommer ni sakna Supernatural?

8 kommentarer

 • sandra

  Kommer verkligen bli svårt att ta farväl av en serie som hjälpt mig så otroligt mycket genom åren. Men samtidigt är jag glad att vi är så många som samlats kring det under så lång tid. Ser också fram emot för vad som komma skall för skådespelarna för dom förtjänar det bästa <3

 • film&serier bloggen

  åh, kommer sakna sönder denna serie när allt är över. Den har funnit i mitt liv så länge, vill inte att det ska ta slut!

  • karinsuniversum

   Hej, absolut inte! Serien fick ta en paus pga Covid19, men de har börjat spela in nu igen! Två avsnitt hade de kvar att spela in. Så det bör nog komma någon gång i höst.

 • Liselott

  Du som skriver att de har tagit en paus föt covid, men de kommer att spela in två avsnitt till efter det femtonde avsnittet. Stämmer det?

  • karinsuniversum

   Hej, de tog en paus en kort stund under Covid-19 när det kommer till inspelningen av säsong 15. För att de var tvungna att ändra saker för de inte kunde ha lika många statister och dylikt under inspelningen. Säsong 15 är avslutad och den fick 20 avsnitt. Det är slutet för serien och det är nerlagd. Sista avsnittet sändes i USA den 19 november 2020. Alls säsonger, 1-15 finns på Viaplay att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *