Böcker,  listor,  Serier

Fredagslistan vecka 17

Har sett att Bea från Beas bokblogg samt Beas bokprat (Blogg och Instagram) brukar köra fredagslistan varje fredag. Tänkte att jag också kunde haka på i alla fall denna vecka. Möjligtvis inte varje vecka, men förhoppningsvis lite då och då. Så får ni en liten inblick om vad jag sysslar med.

Böcker

Hur har det gått med läsningen denna vecka?

Inte jättebra.. Försöker komma tillbaka till det tempot jag hade i januari och februari. Har märkt av en trend när jag tittar tillbaka på andra år så är det just mars och april som jag läser sämst i. Undra varför? Kanske för att jag går hårt ut i början på året och är taggad och sen försvinner det.

Har jag lagt till någon bok på min to read-list på Goodreads denna vecka?

Faktiskt inte. Däremot har jag tänkt på några böcker som jag vill läsa för olika anledningar. Till exempel de som är nominerade i Woman Prize för i år. Men har inte lagt till de i Goodreads än.

Vad blir helgens läsning?

I helgen ska jag försöka bli klar med Vi måste prata om Kevin. Möjligtvis försöka läsa lite Little Women som har hamnat i skymundan. Vi kan ju alltid hålla tummarna.

Vad är planen för nästa veckas läsning?

Har faktiskt påbörjat A Thousand Ships som ljudbok. Så hade ju varit bra om jag fortsatte med den nästa vecka.

TV-serier

Vilken/vilka tv-serier har jag sett denna vecka?

Har lagt all tid åt Kingdom och Brooklyn Nine-Nine. Påminn mig om att jag ska göra en form av säsongssammanfattning på den senare nämnda. Får bli efter säsong tre.

Vad önskar jag se härnäst?

Alltså det får nog bli exakt samma som denna veckan. Har en säsong kvar av Kingdom (av det som finns ute) och flera säsonger av Brooklyn Nine-Nine. Har svårt att tro att jag kommer hinna/orka med något annat.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *