resor & utflykter,  smått&gott,  vardag

Från min kamerarulle #7

Visserligen har jag varit dålig på att uppdatera punkt. Men det var väldigt längesen jag skrev någonting om min vardag, som inte handlade om serier, filmer eller böcker. Det var också ett år sedan sen jag visade vad som finns i min kamerarulle. Tror inte jag bara varit dålig på att uppdatera, utan också ta bilder. Vilket är såklart supertråkigt.

Det hände ju en grej som jag har nämnt. Jag har ju flyttat. Eller rättare sagt, vi har flyttat. Detta är den sista bilden jag tog på vår gamla lägenhet innan vi flyttade. Ser så konstigt ut utan några möbler. Det enda jag möjligtvis saknar med gamla lägenheten är utsikten. Har verkligen bott in oss i lägenheten och trivs väldigt bra.

Borde kanske visa bilder snart!

På morsdag åkte vi hemåt. Först för att hälsa på Johans föräldrar. Kändes som det var hundra år sedan sen vi var hos dem, och såg de överlag. Träffade de väldigt intensivt ett tag, samma med mina föräldrar, när vi höll på att flytta. Sedan även till mina föräldrar innan vi åkte hem till Karlstad igen.

Får alltid lite hemlängtan när jag besöker västkusten på våren och sommaren. Saknar inte min hemkommun, men den salta luften, vågor som kluckar och bara närheten till allt och alla. Avskiljt, men ändå nära.

Förra helgen åkte jobbet till Litauen, närmare bestämt huvudstaden Vilnius. Alltid haft en känsla att jag borde åka dit efter jag skrev en uppsats om landet i femman. Wow, jag är konstig.

Vi åkte dit för en slags teambuilding/konferens. Det var väldigt varmt, skönt, bra mat och god dryck. Har inte jobbat på mitt nuvarande jobb särskilt länge, och förutom när hälften var i Amsterdam på jobbmässan så har jag inte sett mina kollegor utanför arbetet. Det är ändå viktigt.

Det har alltså varit en bra tid nu. Nu väntar vi bara på att balkongen ska bli klar hemma så vi kan utnyttja den i det fina vädret. De skulle byta fönster, fann asbest, rev ner allt (typ), sanerade, bytte fönster, och nu ska allt bara återställas. Håller tummarna på att det sker snart. Hade hoppats att det skulle ske denna veckan. För ikväll kommer några vänner över på någon form av fest. Hade en mini inflyttningsfest när vi hade förfest inför Viagra Boys och The Big Byrd. & nu blir det väl en till. Fast med självklart ett tema, eller syfte. Finns nämligen någon go herre i USA som kommit fram till att jorden går nog under på söndag. Så ska ha en sista fest innan jorden går ner. Får se om vi syns på måndag eller inte helt enkelt. Kan bli spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *