vardag

Från min kamerarulle #2

En stund har gått och jag bloggar ju inte alltid vad jag gör (eller äter främst) så tänkte göra en sån här igen när jag går igenom den senaste tiden utifrån min kamerarulle på mobilen.

kamerarulle

För någon vecka sen spelade Eldoradio på en lokal bar här i Karlstad. Kan ha nämnt det tidigare. En av bandmedlemmarna är en gammal kompis till Johan så det var rätt självklart att vi skulle dit. Sedan att de gör riktigt bra musik är bara en bonus.

kamerarulle

Här är det från förra veckan när jag försökte ta kort på att det snöade ute. Blev väl inte jättelyckat. Det var nog första gången på 24 år som jag inte började nästan gråta av förtvivlan att det snöade. Vuxit upp? Snö är bra när det är på rätt plats. Men har nu kommit fram till att det inte är snön jag ogillar utan att den ofta får med sin halka och jag är livrädd för att halka (speciellt för jag nästan alltid har en dator i väskan med mig).

kamerarulle

När vi firade 4 år gick vi upp extra tidigt för att laga en god frukost och mysa till det med ett avsnitt av The X-Files som vi råkat börja se om.. vet inte hur det hände utan det bara hände.

kamerarulle

Försöker ta tillfället i akt när jag har möjlighet att ta en kort promenad mitt på dan (på lunchen) medan det är sol ute. Kan bli rätt tråkigt om en bara ser mörker hela tiden.

kamerarulle

Lite mer från en promenad från förra veckan. Klarälven!

kamerarulle

Och sist men inte minst hade jag en vän (och kollega över). Vi pratade om allt – verkligen allt. Men främst också en situation på jobbet kan vi väl säga. Drack kaffe och åt frukost, typ det bästa <3.

2 kommentarer

  • Seriereflektioner

    Det där med att ”råka” se om känner jag igen! För någon vecka sedan skulle jag bara titta på ett avsnitt HIMYM och nu är jag på mitten av den tredje säsongen! Hur hände det liksom? Det är fjärde gången jag ser om allt, haha.

    • karinsuniversum

      Blir så ofta tycker jag. Bara ett avsnitt för skoj skull och sen sitter man där och ser allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *