Filmer

Christopher Robin | Trailer & förväntningar

Det är väl ingen som har missat nya trailern för Christopher Robin. Jag kunde inte låta bli att nämna den här på bloggen. Blir helt varm i hjärtat när jag ser trailern. Åh, så underbart. Är dock inte ett jättestort fan av Nalle Puh, men den är såklart väldigt mysig. Och har alltid älskat karaktären Nasse. Och kan egentligen känna igen mig i varenda en av dem.

Tror det här kan bli jättebra. För vem behöver inte Nalle Puh i sitt liv?

Vad tror ni om Christopher Robin?

2 kommentarer

  • Lena

    Jag hoppas så mycket på denna film men precis som du säger har inte Nalle Puh varit en stor favorit när jag växt upp och så. Men charmig som attan verkar ju denna bli! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *