Serier

American Gods | Muninn + The Greatest Story Ever Told

Säsong 2 Avsnitt 3 + 4

Det känns lite som om American Gods inte riktigt har funnit sin rätta igen efter andra säsongen har börjat, exempelvis så svänger de rätt rejält om det är ett bra eller mindre bra avsnitt. Vilket är tråkigt. Det sker intressanta saker, men ibland zoomar man ändå ut. Från att ha varit en serie där jag har älskat varenda ruta till att tycka det är lite halvdant ibland. Speciellt i avsnitt fyra när klippet var så hårt och de bytte till en annan karaktär och deras resa väldigt tydligt och direkt och höll på så i hela avsnittet.

Media gjorde en uppdatering! Foto: Amazon Prime
Media gjorde en uppdatering! Foto: Amazon Prime

New Media är här. Det vill säga en ny skådespelare och egentligen en hel uppdatering av karaktären. Från att ha varit fast i äldre media med gamla svartvita program till att kommunicera i hashtags och emojis. En logisk uppdatering, men ack så irriterande. Antar dock att hon ska vara det. Till och med Tech Boy är irriterad på henne. Och jag gillar det. Han har för mig varit den mest irriterande av dem, men jag fann mig själv tycka väldigt mycket synd om honom. Det är verkligen inte enkelt att vara honom just nu.

The advantage of love at first sight
is it doesn’t require a second look.

Vet inte riktigt vad Mr. W vill just nu. Känner att jag borde läsa om boken som en påminnelse. Han känns lite ute på hal is. Speciellt med tanke på att vissa gudar, Nancy, Bilquis och Ibis verkar vilja bli rebeller och gå sin egen väg. Och inte styras av ännu en vit man. Vilket är förståeligt. Älskar ju vanligtvis Nancys tal och detta är verkligen inget undantag. Helt fantastiskt. Men det gör mig också lite orolig för jag vill ju att Mr. W ska ha det bra. På något sjukt sätt. Mest för jag vill ha ordning och att de gamla gudarna ska vinna.

+ Börjar gilla Tech Boy mer
– Inte helt övertygad om New Media
? Kommer den nya alliansen att ställa till det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *