Serier

5 maraton jag aldrig avslutade

Ibland påbörjar jag ett maraton men avslutar det aldrig. Kanske beror på att jag tröttnade just den stunden, det fanns inga mer avsnitt på Netflix eller andra anledningar. Jag har en massa sådana serier, men tänkte idag lista fem stycken!

maraton

21 Jump Street

Har sett en säsong och ska påbörja säsong två av fem. Har de två första säsongerna på DVD så borde egentligen inte vara några problem att börja titta igen. Senast jag såg den måste vara 2012/2013. Kanske dags nu igen?

maraton

Banshee

Ska också påbörja säsong två av fyra. Det är inte så många avsnitt per säsong så borde bara se den. Har nog två säsonger på DVD. Såg Banshee när den kom ut 2013 och älskade den. Nu väntar jag nog mest på den pga tror Johan hade tyckt om den.

maraton

Beverly Hills 90210

För flera, flera år sedan sen hade jag ett maraton där jag såg säsong ett till fyra. Sen gick det flera år och jag fick alla säsonger i födelsedagspresent. Såg fram till mitten av säsong sex av tio. Har som sagt alla säsonger så dags att köra igång!

maraton

Buffy the Vampire Slayer

Under 2012/13 började jag för första gången se Buffy. Men kom inte jättelångt och sen i somras köpte jag alla säsongerna. Började se och är i dag på säsong fyra av sju. Vet inte varför jag slutade. Tror det har med att jag ville kolla upp hur jag skulle se Angel då den kom in i bilden vid detta laget.

maraton

One Tree Hill

Såg säsong ett och två för hundra år sedan sen. Tror jag såg lite av säsong tre men inget jag kommer ihåg. Borde nog se den och kanske se om från början om det ska ske. Vill ju ändå ha den färskt i minnet. Speciellt när det var mer än tio år sedan sne.

Har ni sett dessa serier? Eller har ni också sånna här
serier som ni bara ”glömde” bort?

6 kommentarer

  • karinsuniversum

   Älskar det jag har sett. Måste bara helt enkelt ha tid att se den. Finns så mycket annat jag vill se.

 • Sanna

  Nämen, du måste ju se både One Tree Hill och Beverly Hills. Två av mina stora favoriter som jag har sett om och om igen, särskilt den förstnämnda.

  Kram Sanna

  • karinsuniversum

   Av det jag har sett av Beverly Hills så älskar jag den. Fick en dipp när Brenda försvann, men sen vill jag verkligen se den. One Tree Hill vet jag att jag troligtvis skulle älska. Känns inte som det finns sånna härliga tonårsserier längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *