Serier

White Gold | Säsong 1

White Gold

Titel: White Gold Skapare: Damon Beesley Medverkande: Ed Westwick, James Buckley & Joe Thomas Genre: Comedy Premiär: 2017 – Network: BBC & Netflix

Handling,

Året är 1983 och Vincent Swan jobbar som försäljare i Essex. Han är snygg, smart och självsäker och gör nästintill allt för att få igenom en försäljning.

Tankar,

Jag har haft White Gold i åtanke rätt länge nu. Och när den dök upp på Netflix var jag bara tvungen att se den. Inte för att jag visste vad den handlade om eller att jag sett The Inbetweeners innan. Mest på grund av Ed Westwick. Okej, bara den anledningen. Faktiskt. Men jag blev faktiskt inte alls besviken. Så det är ju bra.

Det bästa med första säsongen

White Gold är rolig. Men inte alltid ”skrattar så högt jag dör”-rolig utan mer underhållande rolig. Väldigt brittisk. Och är inte det den bästa humorn? Med det sagt hade den ändå ett par roliga scener som stod ut. Helt enkelt en humorserie i min smak, skulle jag nog ändå säga. Älskade också att den utspelar sig under 80-talet för det brukar alltid fungera och göra sig bra i serier. Det är något med hela den stilen som jag bara älskar. Vet egentligen inte alls varför. Musiken! Riktigt bra musik, som såklart, pga 80-talet. Sedan såklart kemin mellan alla karaktärer. Både Westwick + Inbetweeners-killarna och frugan spelad av Linzey Cocker.

White Gold

Det värsta med första säsongen

Det värsta med White Gold är trots jag tyckte den var rolig och underhållande så gav den inte det där lilla extra. Den är trots allt inte världens bästa serie. Och jag tror det kan bli svårt att hålla på i all evighet. Den kanske till och med inte borde fått en till säsong.

Favoritpar

Även om kemin mellan Westwick och Cocker fungerar superbra så är jag inte så säker på det är ett bra par. Däremot Brian och Lavender, som kompisar/kollegor, de är jättebra tillsammans. Så kanske för en gång skulle väljer jag kompispar istället för kärlekspar. Men det fungerar det också.

Tankar inför nästa säsong

Som jag sa med det sämsta med serien är jag inte så säker på om den borde få en till säsong. Men tydligen ska det komma en. Så jag tänker väl inte mycket på det. Varför måste alla serie ha en till säsong? Säger jag och önskar 99 % av gångerna att varje serie borde få i alla fall minst två säsonger.

White Gold White Gold

har ni sett White Gold?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.