smått&gott

Vecka 33.

Hej,

jag är officiellt tillbaka från semestern. Idag var första dagen tillbaka på kontoret och det kändes faktiskt helt okej. Lite konstigt och det tog en stund innan en kom på vad en håller på med. Vad som en gjorde innan en gick på semester, mejl som tillkommit, saker och ting som förändrats med mera. Det känns verkligen som höst nu. Första dagen på flera månader jag har på mig jeans, riktiga skor och inte sandaler och en jacka. Är ändå hyfsat redo för hösten och allt vad det innebär.

Min semester har varit väldigt bra. Fantastisk väder och både utrymme till att göra absolut ingenting och hitta på väldigt roliga saker. Sett min bästa vän gifta sig, åkt runt och hälsat på nära och kära, visat en amerikan Sverige och en massa mer. Fick dock ett väldigt tråkigt besked förra veckan. Min älskade morfar har gått bort och det tynger mitt hjärta så extremt. Finns ingenting som kan förbereda en för det telefonsamtalet.  33

Första veckan på semestern passade vi bland annat på att spela lite piratgolf. Förloraren köper alltid glass och den här gången var det fantastiskt nog inte jag. 

33

Min bästa vän gifte sig och det var så underbart vacker och roligt. Tror alla grät en skvätt under kvällens middag när de nära och kära höll tal. Till och med jag höll ett litet tal. 

33

Hann till och med ta en selfie under denna semestern. När lägenheten var tom i ungefär tio minuter. 

Kommande vecka,

» Första veckan tillbaka på jobbet så fokusen bör hamna där

» På fredag är det kalas för min farmor som fyller 70 år

» Slappna av så mycket som möjligt och bara njuta av det fortfarande finns ljusa kvällar och helger

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *