Serier

Vad jag tycker om Arrow m.fl.

Lovade er att skriva vad jag tyckte om Arrow och alla andra när jag hade sett ikapp allt & det har jag nu. Går igenom alla serier en efter en. & avslutningsvis vad jag tyckte om alla.

Arrow, 

Först och främst är det nya gänget så himla tråkigt. Förlåt, men så är det. Jag var inte alls redo för att gå vidare och träffa nya. Så nej, det var inte alls okej. Sedan handlar Oliver dem som skit ibland. Men det förstår jag ändå. Han vill inte ha ett nytt team och ändå har han det. Varför? & hela Felicity som tycker han är för hård, speciellt med träningen och det. Men hela det han säger om att den måste vara hård, för den som inte hade det hårt var Laurel… och ja, hon dog. Förresten skulle det vara en chock att Evelyn jobbade med Prometheus? Inte för jag direkt bryr mig.. & Dolph Lundgren, what?

För att ha hela den där ”jag var på en öde ö och det var så jobbigt” så var Oliver väldigt, väldigt lite på ön. Börjar totalt trötta på flashbacksen. De är tråkiga och det känns som de inte heller matchar nutiden heller. Vilket gör det mycket sämre… Någon jag faktiskt tyckte om var Billy. Supertråkigt att han dog. Han var så gullig när Felicity berättade att hon jobbade för the arrow. Men som sagt, tråkigt att han dog. Men nu kanske någon annan kommer tillbaka. För Laurel är tillbaka, eller?

The Flash, 

Mitt problem med The Flash har varit och fortfarande är att Barry är så tråkig. Det är problematiskt när han är huvudrollen. Hela Barry och Flashpoint gör mig bara irriterad. Men något som gör mig ännu mer irriterad är bråket mellan honom och Cisco. För ett det är tråkigt att titta på, två Cisco har blivit tråkig och tre det är så långrandigt. Please stop!

Sen har vi Julian, den brittiska, och ja… Tom Felton. Och såklart var han tvungen att nämna the Philosopher’s Stone. Så tråkigt! Kom igen, vart är författarna till den här serien? Har de tagit en paus? & något ännu tråkigare är Iris och Barrys förhållande. Hon gav honom en plånbok i julklapp och han gav de ett hem. Ni förstår hur tråkigt det förhållandet är. Så ja, jag har bara tråkiga saker att säga.

DC’s Legends of Tomorrow,

Jag börjar gilla den här serien! Det är ju kul! Liksom börjar vänja mig vid det här gänget och både Nate & Vixen är härliga individer som jag med glädje tog emot. Däremot saknar jag Snart väldigt, väldigt mycket. Började nästan gråta när Mick hjälpte Ray med the cold gun. Det var ett fint ögonblick, men kommer vara svårt att slå Snart. Kan han inte komma tillbaka på något sätt?

Gillade ögonblicket när zombies kom, speciellt att de inte sa zombie (pga det är så en gör i filmer), men så sa dem det och hela grejen förstördes. Tråkigt nog. & Mick blev biten av en, haha! & Malcom Meryln var med en stund, whio! Gillar honom.

Supergirl,

Jag har inte tidigare gett den här en chans. Det förstår jag nu. Men ändå så att den känns mycket bättre nu när CW har fått den. Den har liksom hittat hem. Hoechlin som Superman är bra. Han liksom passar in, förutom att han känns lite fel. Det är något som inte stämmer överens… kanske ledarrollen som inte riktigt finns där. Fast gillar mest Hoechlin i Teen Wolf & det är dags att åka tillbaka dit.

Jag brukar inte behöva ha ett par i en serie för att tycka om den. Men ibland kan det hjälpa. & jag måste erkänna – jag började tycka mer om serien efter Mon-El/Mike kom in i serien. Gillar honom & Kara tillsammans. Det hjälper lite också att jag tyckte om hans karaktär i The Vampire Diaries så att se honom i rutan igen är kul!

så vad tycker jag? 

De jag trodde jag skulle tycka mest om igen var de två som gjorde mig mest besviken – Arrow och The Flash. Däremot de andra två som jag inte hade någon som helst förväntningar på tyckte jag nog just nu mest om. Det är väldigt speciellt, men även roligt! Ska fortsätta se dem & förhoppningsvis kommer jag gilla alla mer och mer snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *