Filmer,  samarbeten

Två filmer som jag verkligen vill se & kan se tack vare C More

I samarbete med C More

Då och då tittar jag in C Mores utbud under deras kategori ”Nya filmer” för att se vad för spännande nya filmer som de har som jag missat att se på bio. Och nu har jag hittat bland annat dessa två som jag verkligen vill se och kan tack vare C More.

Swiss Army Man C More
Swiss Army Man Foto: C More

Swiss Army Man

Den här komiska dramat handlar om Hank som är fast på en öde ö. Han har förlorat allt hopp när han en dag får en ny vän, en tillsynes död person som flyter iland. Swiss Army Man verkar så himla intressant och annorlunda. Och det är anledningen till varför jag vill se den så gärna. Plus Paul Dano som vi tidigare sett i There Will Be Blood och Little Miss Sunshine. Och såklart, Daniel Radcliffe. Såg fram emot den innan den kom och sen så kom en och jag såg den aldrig.

Silence C More
Silence Foto: C More

Silence

Det är 1600-talet som detta drama utspelar sig i. Två stycken Jesuitpräster reser till Japan för att försöka hitta deras försvunna mentor. Där utsätts de för kroppsliga och andliga prövningar. Martin Scorsese och Adam Driver. Behöver jag ens säga något mer? Scorseses gör mig aldrig besviken. Hört att Silence är seg, men det får mig bara mer att vilja se den. För det kan vara den sämsta anledningen till att inte tycka om en film.

har ni sett dessa två filmer?


Prova C More i en hel månad!

C More var också i det här samarbetet snälla att bjuda på en månad för er som vill prova på utbudet hos dem. Klicka på den här länken för att komma till erbjudandet.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *