Om Karins universum

Vem är jag? Vad är detta för slags blogg? Här får ni reda på allt om mig. Karins universum är en blogg där mina främsta intressen lyfts fram – filmer, tv-serier och böcker. Fast istället för en renodlad kulturblogg får ni lära känna mig, personen bakom alla åsikterna.

Så vem är personen bakom skärmen?

Jo, Karin, en ung kvinna (27) som ursprungligen kommer ifrån västkusten, men som nu bor i de värmländska skogarna, kort och gott i Karlstad. Bor tillsammans med min sambo och arbetar som marknadsassistent.

Har under åren, sedan drygt 2008, kastat mig runt i bloggvärlden under olika domäner. Det har varit allt ifrån dagboksliknande till endast tv-serier till nu en blandning, som känns för mig helt rätt.

Övriga saker som jag älskar är katter, kaffe, dricka ett glas vin med vänner, hallon, doften av regn och Mads Mikkelsen.

Kontakta mig?

Vill ni kontakta mig av olika anledningar hör av er till kontakt@karinsuniversum.se. Vill ni veta mer om mig, tveka inte att höra av er.

Om Karin