När jag var 6 år…

Det är ett samarbete med bloggarna ElsaEmelieFeliciaSara och Lovisa

När jag var sex år var året 1999. Kommer inte direkt ihåg vad jag tittade på just det året. Känns som allt jag kommer ihåg var från åren senare. Så jag tänker rugga lite på detta och ha lite mellan 1999 till 2001. Hoppas ni tycker det är okej!

6 år

Anastasia

När jag var sex år tittade jag mycket på tecknat… min favorit bland tecknade filmer var (och fortfarande är) Anastasia. Ingen Disney-film men klart min favorit. Även om jag har också några stora favoriter bland just Disney. Det är någonting med Anastasia som jag bara älskar.

6 år

Mordkommissionen

Okej, den kom år 2000 så jag var väl sju år när jag såg den kanske. Men ändå. Kanske lite liten för att se den? Men ändå. För er som inte vet vad detta är så är det en kriminalserie från Danmark (ofc) och det var här min kärlek för Mads Mikkelsen kom till. Ni förstår, han har varit min babe sen jag var sju år. Den kärleken kommer aldrig dö.

6 år

Totally Spies

Går väl ifrån lite här med då den kom ut 2001… men jag var liten okej? Detta var anledningen till att en orkade gå upp på morgonen och att en sprang till tv:n för att se ett avsnitt innan frukosten. Helt underbart bra! Min favorit? Sam, ofc!

tittade ni på något av detta?

6 svar till “När jag var 6 år…“

  1. Spännande samarbete 😀

  2. Omg, Mordkommissionen hade jag glömt bort 😀 Tänk, vad mycket ”vuxet” man tittade på ändå!

  3. Totally Spies var en stor favorit när jag var liten också!

  4. Mordkommissionen älskade jag, har hela säsongen 🙂 Totally spies hade jag glömt bort men bilden kastade mig tillbaka 🙂

  5. Men jaaa,Mordkommissionen!
    Älskar också Mads sen dess ❤️
    Han är också så bra i ”Hannibal”.

  6. […] fråga! Jag har ju berättat om när jag var sex år och älskade Mordkommissionen eller när jag var tio år och fann både Doctor Who och Veronica […]

Kommentera