Filmer

Mina Disney förälskelser del 2

Här kommer del två i mina Disney förälskelser. Även den avslutande delen. Vi körde på de manliga karaktärerna tidigare, och nu de kvinnliga. Skulle vara superkul att höra vilka ni tycker/tyckte om. Och kanske om det har ändrat sig under årens gång. Kommentera gärna här nedan!

Meg är med i Hercules Foto: Disney
Meg är med i Hercules Foto: Disney

3. Meg

Alltid tyckt att Meg är intressant. Har dock inte tyckt att Hercules har varit en toppenfilm, kanske förrän nu i äldre dar. Gillar den mer nu än vad jag gjorde som barn. Musiken är ju framförallt väldigt bra. Anyway, Meg är intressant och bra komplement till just Hercules. Älskar hur sassy hon är också.

Belle är med i Skönheten och Odjuret Foto: Disney
Belle är med i Skönheten och Odjuret Foto: Disney

2. Belle

Belle är ju den personen som en vill vara själv. Smart, snäll och otroligt vacker. Alltid med en bok i sin hand. Perfekt för alla som älskar att läsa. Satte henne på plats två, men hon pendlar självklart mellan plats ett och två, samma som filmen, beroende på humör.

Jasmine är med i Aladdin Foto: Disney
Jasmine är med i Aladdin Foto: Disney

1. Jasmine

Jasmine är otroligt vacker, och smart. Och hon har en tiger! Vad mer kan en egentligen kräva av en Disney prinsessa? Hon är också en prinsessa redan från början. Borde verkligen se om Aladdin snart, var otroligt längesedan sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *