Andra guldkorn att följa

Vill ni ha tips om andra bloggar som ni vill följa? Här har jag ett härligt urval av fina guldkorn som jag tycker att ni ska titta in på. Flera av de är också nischade inom just film, tv-serier och böcker.

Escape Reality

Escape Reality drivs av Towe och är en renodlad tv-serie och filmblogg. Om ni vill läsa utförliga recaps av olika serieavsnitt är Towe personen ni ska följa.

Tre inlägg ni borde spana in: Game of Thrones 8×06 ”The Iron Throne” (Serieavslutning), Mitt serieår 2018, The Marvelous Mrs. Maisel Säsong 1

Fiktiva Em

Bakom Fiktiva Em finner vi Emelie som skriver om allt om filmer, tv-serier, böcker, serietidningar och till och med Sims. Allt en kan önska sig i en enda blogg. Hennes inlägg har väldigt stor tanke bakom sig, och är alltid så otroligt fina.

Tre inlägg ni borde spana in: Om jag gick ta tillbaka 7 serier, skulle det vara dessa, Spela Sims 4 Island Living med mig, Alla nya serier som kommer under midseason 2019/20

Fröken TV

Felicia som driver Fröken TV är en sådan otrolig driven och duktig bloggare. Hon har även en Instagram och en Youtube-kanal där hon pratar om främst tv-serier, film och böcker. Vill du läsa utförliga inlägg om din favoritserie? Då har du hittat rätt.

Tre inlägg ni borde spana in: 5 serier ni bör titta in, Jag älskar Druck så mycket, I love movie-tag

Gilla Film

Det är Elsa som driver Gilla Film och hon är en sådan duktig och påhittig person. Hon skriver främst om film och tv-serier, och det är alltid något nytt och spännande inlägg inne på hennes blogg. Både roliga listor, tankar och åsikter samt recensioner. Följ även henne på Instagram.

Tre inlägg ni borde spana in: 13 easter eggs jag älskar i Shrek, Jag rankar de svenska streamingsajterna, De oförglömliga favoriterna (Film Edition)

Johanna Ewa

Johanna skriver om både film och tv-serier, och ibland även om sitt eget liv. Det är kul att läsa Johannas blogg då den innehåller mer svenskt än vad jag vanligtvis läser om, samt tittar på. För er julfantaster så har även Johanna en hel blogg tillägnad den högtiden.

Tre inlägg ni borde spana in: Tv-serier jag började följa under 2018, Lucka 13: Rocky Road (utan nötter), 5 saker man kan göra när man har tråkigt

Seriereflektioner

Seriereflektioner drivs av Sara och fokusen är just på serier, men då och då kan vi även läsa om filmer och böcker som hon ser och läser på. Sara är riktigt bra på recaps av flera serier och är ofta tidig med att kommentera olika nyheter och trailers.

Tre inlägg ni borde spana in: Ten-Year Challenge: TV-året 2009, Game of Thrones S8 E6: The Iron Throne, Jag rate:ar stand-up på Netflix

The Lena Elisa Story

Lena är bakom The Lena Elisa Story och hon skriver om alla sina stora intressen i livet på sin blogg. Det är allt från böcker, serier, musikaler till foto och resor. Det är en härlig blandning och allt skrivs med en stor glädje. Allt detta kan ni också se på hennes Instagram.

Tre inlägg ni borde spana in: Westlife | The Twenty Tour, London 2019, Bullet Journal | Vad, Hur, Varför?, Prideveckan | Musikalbonanza