Serier

Jag skrek lite när jag såg mina favoritvarulvar

Som rubriken säger så skrek jag faktiskt till litegrann. Teen Wolf har alltid varit lite av en skämsserie, såkallat guilty pleasure. För den är inte så bra. Varken handling, effekter eller skådespelare. Okej, ibland är alla de tre delarna jättebra. Men kom igen, det är ingen kvalitéserie som kommer gå till historien. Men ändå sitter en där varje vecka och älskar varje sekund av det.

Nu när andra delen av sjätte (och sista) säsongen börjar nästa måndag (dvs 31 juli) så är jag glad. För den har blivit lite sämre i det senaste och det är dags för den att säga hejdå. Jag har sett trailern för den och jag skrek till. Som sagt. Den verkar så bra! Men det som gjorde mig mest glad är att jag fick se en glimt av Jackson. Kan det vara bästa nyheten på länge? Tror faktiskt det. Så bra!

vad tycker ni om trailern för Teen Wolf?

2 kommentarer

  • Felicia

    iiih! Jag har inte sett 6A än men började kolla igår så att jag kan kolla på sista delen sen 😀 så längtar faktiskt oväntat mycket på detta, haha. Också väldigt glad att Jackson kommer tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *