Filmer

Filmrecension | Inside Out

Inside OutTitel: Inside Out
Regissör:  Pete Docter & Ronnie Del Carmen
Medverkande: Amy Poehler, Bill Hader & Lewis Black
Genre: Animation & Comedy
Längd: 1 tim 35 min
Premiär: 2015
Land: USA

handling, 

After young Riley is uprooted from her Midwest life and moved to San Francisco, her emotions – Joy, Fear, Anger, Disgust and Sadness – conflict on how best to navigate a new city, house, and school. / IMDB.com

jag tycker,

Jag vill säga att Inside Out är en av de bästa Disney Pixar filmer som gjorts de senaste åren. Så bra tycker jag att den är! Första gången jag såg den var strax efter den kom ut & jag och min vän som hade pratat över en film tidigare på kvällen blev helt tysta och bara tog filmen. & älskade den. Den är så himla rolig och samtidigt en känslostorm. Den handlar ju om känslor, så kanske inte så konstigt.

Den påminner om ett barnprogram jag tittade på som liten. Om en pojke och att en fick följa med in i kroppen och hur allt fungerade. Om han skadade sig, och hur de fixade det. Tycker sånt är ändå ganska kul!

Inside Out är en film som en kan relatera till. För vi vet mycket väl hur känslorna kan komma och styra och ställa helt plötsligt. Allt från att gråta till att sedan skratta. Men även hur en kan förändras med åren. Det jobbigaste är väl att jag kunde mest relatera till Sadness, hur tråkig är inte jag liksom?

Har jag förresten sagt hur fin den är att titta på? Eller hur bra röstskådespelarna är? Eller det faktum att visst varje karaktär är en känsla, men de har ett sådant djup och mångfaldiga på sitt sätt.

★★★★

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.