Filmer

I min filmhylla

Min filmhyllaJag gjorde en lista. En lista på alla filmer som vi har hemma i vår filmhylla. Det tog en stund, men nu är det klart. Det är riktigt roligt att ha en lista på alla titlar. Se hur många filmer vi äger – 612 stycken om en bortser från dubbletter. Se hur många filmer jag själv har sett – 67 % än så länge.

Först var listan för min egen skull, och kanske min sambos. Men tyckte ändå att det skulle vara kul att dela med mig av den. Ni kan se listan på Letterboxd genom att klicka här. Min filmhylla

Johan äger en hel del skräckfilmer. Många har jag inte sett, och en del har jag faktiskt sett. Förvånande nog. Såklart får de stå på en fin hylla och under så himla många bra filmer! Kan väl säga vår lilla kvalitéhörn.

Min filmhylla

Än så länge äger vi inte jättemycket Blu-rays. För att ja, vi byter inte ut de gamla DVD:erna mot nya Blu-rays bara för att. Men antar att det är en process som kommer.

Min filmhylla

Många tycker säkert att vi är galna som fortfarande köper film. Speciellt när det finns ett flertal olika streamingtjänster som erbjuder ett stort utbud av filmer. Men det är ändå någonting väldigt speciellt med att äga filmer. På samma sätt som att äga böcker trots det finns e-böcker, ljudböcker och bibliotek.

Min filmhylla

Sista hyllan är i majoritet tv-serier, men också sånna filmer som är lite mer skämskudde på. Och där de flesta av mina gamla filmer har hamnat. De har sin charm också.

Min filmhylla

Min filmhylla

Det var vår filmhylla! Ni kan som sagt hitta en länk ovan där alla titlar är. Kanske ni finner ett guldkorn som ni själva vill se på.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *