samarbeten,  Serier

Hur jag lärde mig allt om sex och samlevnad

– Det är ett samarbete med bloggarna ElsaEmelieFeliciaSara –

Den här veckan är det temavecka med temat ”verk som påverkat mitt liv”. Varje dag denna veckan kommer ett nytt inlägg inom temat där jag nämner filmer eller tv-serier som har gjort något särskilt intryck hos mig. Det är blandat hejvilt mellan djupa saker.. och inte alls djupa. 

coupling

Okej, rubriken ljuger nog lite. Kanske inte har lärt mig allt om sex och samlevnad från tv-serien Coupling. Har väl lite skolan, mamma, kompisar, internet och en handfull andra saker som har lärt mig. Men tror ändå att mycket kommer härifrån. Och det är både på gott och ont. Som många ting.

Sedan har Coupling lärt mig mer och inte enbart om sex. Utan att en alltid vill skratta när en inte får, att vi säger en sak när vi egentligen menar en annan, hur viktig det är att låsa dörren om sig. Skämt åsido, men sex är kanske det mesta. För det är typ det serien handlar om. Mer eller mindre. Några lärdomar är att en är mer naken om en enbart har strumpor på sig, att kvinnor tänker exakt lika mycket på sex som män, att sex är nyttigt och att ingenting är konstigt.

har ni sett Coupling?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *