Serier

Dragon Ball Z | Säsong två

Dragon Ball Z S2

Skapare: Akira Toriyama Medverkande: Doc Harris, Christopher Sabat & Scott McNeil Genre: Animation, Action & Adventure Premiär: 1996 – 2003 Land: Japan

Handling,

Gohan, Krillin och Bulma åker till planeten Namek för att hitta sju andra Dragon Balls som de kan använda för att önska tillbaka deras vänner. Det de inte vet är att andra starka krafter vill också ha dessa Dragon Balls.

Tankar,

Nu är jag klar med andra säsongen av Dragon Ball Z. Känns lite speciellt att skriva om denna serien. Då jag inte tror att någon annan ser på den – och därför helt irrelevant. Men skriver ju mest för mig själv kanske, och kul att se vad jag tittar på när jag går tillbaka i arkivet.

Det bästa

Jag fullkomligt älskade the Ginyu Force och deras dans. Klart det bästa! Annars såklart de ögonblicken när Vegeta ändå var med gänget och blev en av de goda. I alla fall några sekunder i taget för att sen återgå till sitt vanliga jag. Men han räddade iaf Gohan och Krillin en gång.

Dragon Ball Z S2

Det värsta

Hur mycket jag tycker om Bulma så var jag inte alls särskilt övertygad och glad över hennes avsnitt. Ett helt avsnitt när hon bara sprang runt, tappade bollen, försökte få tillbaka den, tappade den igen. Om och om igen. Och visst, i början av säsongen var hon bra. Älskar att hon är den smarta i gänget, men mot slutet gnällde hon bara och när vi såg henne satt hon mest och grät.

Övriga tankar

En hel säsong på Namek och de gjorde ingenting…. måste lära mig att det är så den här serien fungerar. Men ibland blir det uttjatat. Kul att se Frieza som är den största (och tydligen mest återkommande) skurken i serien.

har ni sett Dragon Ball Z?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.