Serier

Dragon Ball Z | Säsong sex

Dragon Ball Z 6

Skapare: Akira Toriyama Medverkande: Doc Harris, Christopher Sabat & Scott McNeil Genre: Animation, Action & Adventure Premiär: 1996 – 2003 Land: Japan

Handling,

Cell har kommit på idén om ett turnering mot honom. Dags för gänget att samla ihop sina styrkor. Även andra starka personer från jorden bestämmer sig att försöka sig på Cell och hans enorma krafter. Har de en chans?

Tankar,

Det är någonting med Dragon Ball Z som gör mig lite frustrerad och det är som vid varje säsong. Varje grej tar så himla lång tid. De ska träna i tio dagar innan turneringen börjar, The Cell Games. Och det är så många avsnitt. Sen är det flera avsnitt när Goku slåss och sen nästa person. Tar ju aldrig slut. Måste vänja mig… som jag säger varje gång.

Det bästa

Har en sådan hatkärlek för Mr. Satan. Herregud vad irriterande han är. Men samtidigt väldigt underhållande. Han gör ju ingenting vettigt här. Mycket snack lite verkstad. Ändå är hans närvaro så himla härlig och rolig. Annars, såklart när Trunks blir skadad väldigt svårt och Vegeta faktiskt blir arg över det. Haha, jag har inte många krav på hans faderskap.

Dragon Ball Z 6

Det värsta

Så många flashbacks som är helt onödiga. Okej, vissa är söta för jag inte har sett dem tidigare. Kan vara nytt eller från serien Dragon Ball (när Goku var ung), men flashbacks på saker som nyligen hände. Nej, och nej igen. Det var två säsonger sen men inte så längesen. Jag minns. Och för karaktärerna var det kanske max ett halvår sen. Onödigt.

Övriga tankar

Tråkigt att Trunks försvinner nu tillbaka till sin egna värld/framtid. Men antar att det betyder att vår Trunks kommer snart komma och vara roligare. Han är ju en bebis på ett år. För mig att nästa säsong blir ett hopp.

har ni sett Dragon Ball Z?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.