Serier

Dragon Ball Z | Säsong nio

Dragon Ball Z

Skapare: Akira Toriyama Medverkande: Doc Harris, Christopher Sabat & Scott McNeil Genre: Animation, Action & Adventure Premiär: 1996 – 2003 Land: Japan

Handling,

Majin Buu delar sig och blir ännu ondare och ännu starkare. Hur ska jorden och hela världen stå emot denna chokladätande rosa monster? Vem ska stå mot?

Tankar,

Hela världen och familjemedlemmarna som är vid liv äts upp av Buu. De enda som faktiskt är kvar är Piccolo och Gotenks. Och det är väl kul en stund. Men till slut måste andra komma tillbaka och hjälpa till. Och som tur är blir Gohan äntligen klar hos Old Kai (herregud vilken irriterande karaktär). Men han hjälper inte till så mycket. Så istället…

Det bästa

Goku och Vegeta kommer tillbaka från de döda. Och det är väl här som nionde säsongen börjar bli intressant och bra på riktigt. De kämpar med allt de har och för en gångs skulle faktiskt tänker till. Det kanske är bra att Goku och Vegeta går samman. Eller när de får tillbaka jorden och får alla människor att hjälpa till (tack Mr. Satan).

Dragon Ball Z

Det värsta

Slutet. Är inte alls förtjust i de tre sista avsnitten eller vad det nu var. När de åker tillbaka, flera år senare, och ska vara med på The World Turnament och Goku väntar in ”den goda och Reincarnation versionen av Buu”. Inte alls särskilt lyckat. För min smak alltså.

Övriga tankar

Den här säsongen är så himla konstig. Vi har liksom en godis som slåss, några avsnitt när de kryper och åker in och går runt inne i Buu. Till och med konstigt för att vara Dragon Ball Z. Och nu är det dags för Dragon Ball Super!

har ni sett Dragon Ball Z?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *