Serier

Dragon Ball Z | Säsong ett

Dragon Ball Z

Skapare: Akira Toriyama Medverkande: Doc Harris, Christopher Sabat & Scott McNeil Genre: Animation, Action & Adventure Premiär: 1996 – 2003 Land: Japan

Handling,

Goku får reda på att han är från en annan planet. Han och hans vänner gör allt för att försvara Earth mot dessa stora fiender.

Tankar,

Intressant att se på Dragon Ball Z och speciellt första säsongen då jag redan har sett delar av säsong fyra till säsong åtta. Men det är också kul att se hur allt började. Antar att ingen annan har sett detta  – även om jag har förstått att det är en jättestor serie som många har sett på. Men känns lite nischat i jämförelse med det jag vanligtvis ser på eller skriver om.

Det bästa

Den här serien är väldigt lättsam. Och även om det är hundra avsnitt (och strax över trettio på säsong ett) så går den fort att se pga korta avsnitt (cirka nitton). Lite tråkigt att det kanske är det bästa. Men gillar också alla relationer som är med. Hur mycket de är beredda att kämpa för varandra. Speciellt Gohan och Piccolo.

Dragon Ball Z

Det värsta

Väldigt utdragen. De kan vara flera avsnitt som handlar om en dag eller att Goku springer på Snake Way i hundra avsnitt. Blir lite tröttsamt ibland. Och det kommer vara det värsta genom hela säsongen. Är fullt medveten om det. Men annars är nog det värsta hela Snake Way-delen.

Övriga tankar

Lite speciellt att se när min favoritkaraktär, Vegeta, är fienden och den en inte ska heja på. Har ju sett honom längre fram i serien när han är (typ) en av de andra. Men här ska jag ju inte tycka om honom och det är lite svårt att låta bli ibland.

har ni sett Dragon Ball Z?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.