Serier

The Defenders | Säsong 1

The Defenders

Titel: The Defenders Skapare: Douglas Petrie & Marco Ramirez Medverkande: Krysten Ritter, Charlie Cox, Mike Colter & Finn Jones Genre: Action, Adventure & Crime Premiär: 2017 – Network: Netflix

Handling,

Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage och Iron Fist går samman för att möta en gemensam fiende och att rädda New York.

Tankar,

Var ändå rätt, måttligt, exalterad över den här serien. Det är alltid kul med crossover-avsnitt i serier och en hel egen serie? Det är ju i många fall drömmen. Men som just crossover-avsnitt är det ofta inte berättelsen som gör att den är bra utan för att en gillar att se karaktärerna komma samman… och det blir inte alltid så jättebra. Och det skulle jag säga är The Defenders.

Det bästa med första säsongen

Att se alla tillsammans. Jessica Jones och Daredevil var helt klart den bästa kombon. Men det visste vi alla eller hur? Helt klart de två som är favoriterna bland fansen och att de var en bra kombo var så skönt att se. Iron Fist och Luke Cage fick också en slags vänskap som fungerade. De två bra tillsammans och de två mindre bra. Fungerar för mig! Älskar också alla side-kicks. De är ofta höjdpunkten i serierna.

Det värsta med första säsongen

Skurken. Förlåt Sigourney Weaver. Men jag var inte alls övertygad över hennes karaktär eller roll. Tyckt att ”The Hand” har varit rätt tråkig innan så var väl inte superlycklig över att de var the main bad guy. Tråkigt. Och varför fick The Defenders endast åtta avsnitt? De borde ha haft 13 stycken. Kändes lite som den var seg i början och vips så var allt slut. Plus så tråkigt att deras side-kicks inte pratade med varandra. Kom igen! Och Matt & Claire? De tittade väl knappt på varandra?

Tankar inför nästa säsong

Kan tycka att det kan bli bra. För den här säsongen var väl ändå okej. Men det beror väldigt mycket på vad de gör i sina egna säsonger. Vet inte ens om det är säkert att det ska bli en till. Vet ni? Däremot är jag positiv till några crossovers-avsnitt. Speciellt mellan Daredevil och Jessica Jones.

har ni sett The Defenders?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.