Böcker

Böckerna jag läste i juni 2020

Påbörjade sommaren med en bra läsmånad! Sex böcker är väldigt mycket för att vara mig, och speciellt när det kommer till under sommarmånaderna. Det är någonting med dem som gör att jag drar ner på läsandet. Men tack vare årets bok så har jag lyckats läsa flera böcker både i år och förra året. Dock.. var det ingen pangmånad då de flesta böckerna kommer jag inte minnas länge.

Böckerna jag läste

  1. Stanna hos mig – Ayobami Adebyao| ★★★★
  2. Nästa!: En läkarroman – Nina Lykke | ★★
  3. Där kräftorna sjunger – Delia Owens | ★★★★
  4. Jägarinnan – Kate Quinn | ★★★
  5. Tistelhonung – Sara Paborn | ★★
  6. Ödesmark – Stina Jackson | ★★★ 

Mitt Goodreads-mål

67 %

Halva året har gått och jag är över halva mitt Goodreads-mål. Det känns otroligt skönt! Kommer skriva en halvårskontroll/checkin inom kort. Har läst 37 böcker av mitt mål 55 stycken, och ligger just nu 10 böcker före mitt mål. Så bra!

Bästa och sämsta

Bästa boken blir Stanna hos mig. Tyckte den hade en otrolig premiss, både känslosam och som fick mig att tänka till. Ser fram emot att läsa mer av Ayobami Adebyao i framtiden. En bok som jag ibland fortfarande tänker på. Sämsta blir nog faktiskt Nästa! som jag inte fattade alls.

Planer för juli

Har flera böcker som jag vill läsa (och borde läsa). Men mitt mål och planer för juli är nog bara att försöka läsa en eller två böcker. Okej, kommer bli en rätt snart för har bara några hundra sidor kvar av Kejsarens barn. Men brukar läsa mindre på sommaren och på min semester. Vet egentligen inte varför. Är ju helt drömmigt att kunna sitta ute på en filt, solstol osv. och läsa.

Antal böcker: 6
Antal sidor: 2 140
Läst på svenska: 6
Ljudböcker: 0
Könsfördelningen: 100 % kvinnor och 0 % män

Medelbetyg: 3
Läst tidigare: 0
Läst på engelska: 0
E-böcker: 0
Länder: Nigeria, Norge, USA och Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *