Serier

Arrow | Säsong 6

Arrow

Titel: Arrow Skapare: Greg Berlanti, Marc Guggenheim & Andrew Kreisberg Medverkande: Stephen Amell, Katie Cassidy & David Ramsey Genre: Action, Adventure & Crime Premiär: 2012 – Network: CW

Handling,

Miljardären Oliver Queen saknas och antas död när hans båt försvinner till sjöss. Han återvänder fem år senare som en förändrad man, fast besluten att städa upp staden som en vigilante beväpnad med en båge.

Tankar,

Har nog inte klagat så mycket på en serie som jag har gjort med Arrow denna säsong. Den har verkligen varit åt skogen vad dålig. Men jag har fortfarande mina förhoppningar att den kan bli bättre. Vi håller timmarna.

Det bästa

Min första tanke var att bara skriva att den tog slut. Att vi kan få en ny säsong som börjar om och vi slipper se detta elände. Men sen kom jag på relationen mellan William och Oliver. Eller kanske främst William och Felicity. Och sen kom jag även på att Roy kom tillbaka. Och Lance hade så fina scener med både Laurel (oväntat) och Oliver. Så det fanns nog fina stunder denna säsong ändå.

Arrow

Det värsta

The B-team. Herregud vad jag har avskytt dessa denna säsong. Jag orkar inte mer. Och sen när John började be om ursäkt också. Okej, Oliver gör kanske inte alltid alla rätt. Men så mycket fel har han inte gjort. De skyller ifrån sig sina egna problem. Nu ska vi inte leka sandlådan, men vem var det egentligen som började? Jo, dem. Så glad att i slutet lyckades de ändå bli okej.

Övriga tankar

Skurken har ändå varit helt okej denna säsong. Och han kommer vara kvar för nästa. Vilket är bra. Skurken i serien är ofta väldigt betydande. Förresten, gillar när de har crossovers med The Flash, Legends of Tomorrow och Supergirl. Men borde de inte hjälpa varandra oftare? Hade varit så enkelt.

Arrow

Inför nästa säsong

Efter att ha klagat så mycket orkar jag inte mer. Jag har håller mina fingrar och tår att nästa säsong blir bra. För jag vill så gärna att den ska vara bra. Och det blir nog intressant nu när faktiskt världen vet om att det är Oliver som är bakom Green Arrow – och att han sitter i fängelse för det. Det kan skapa nya storys som de kan behöva.

har ni sett Arrow?

4 kommentarer

 • lisa

  Hej karin, jag undrar vart du kollar på arrow säsong 6.
  Har nämligen letat över allt men hittar inte

  • karinsuniversum

   Förlåt för sent svar. Brukar leta lite överallt på internet så hittar en det. Blir lite skumma sidor, haha! Men snart börjar säsong 7 så kanske 6 börjar dyka upp på de vanliga streamingtjänsterna också.

  • karinsuniversum

   Förlåt för sent svar. Brukar leta lite överallt på internet så hittar en det. Blir lite skumma sidor, haha! Men snart börjar säsong 7 så kanske 6 börjar dyka upp på de vanliga streamingtjänsterna också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *